O nama

Polica-za-sudove-ravna
Ram i mreza po meri
Ažurnost

O nama

Privredno društvo „Ažurnost d.o.o.“ uspešno posluje od osnivanja 1991. godine. Sedište naše firme je u Beogradu, a osnovna delatnost preduzeća je izrada žičanih i metalnih elemenata i proizvoda.

Brojne godine iskustva omogućile su nam da usavršimo proizvodnju žičane galanterije, a rezultat su elementi najkvalitetnije izrade kojima su naši kupci dugotrajno zadovoljni. Posvećeni smo tome da Vam obezbedimo praktična rešenja, estetskog izgleda i raznovrsne primene.

Metalni i žičani elementi koje izrađujemo imaju široku primenu u opremanju Vašeg prostora, bilo da je u pitanju stambeni ili poslovni objekat. Naši proizvodi pomoći će Vam da željeni prostor praktično iskoristite, skladno ga organizujete i funkcionalno uredite čitav ambijent.

Od ugradnih elemenata za kuhinju i kupatilo, preko polica za izlaganje svih vrsta robe, sve do građevinskih mreža i proizvoda posebne namene, sigurni smo da ćete u našem asortimanu žičane galanterije pronaći ono što Vam treba.

Elemente pravimo u raznovrsnim oblicima i dimenzijama, te u našoj standardnoj kataloškoj ponudi možete potražiti ono što bi najbolje odgovaralo Vašim potrebama. Ukoliko imate posebne zahteve, opredelite se za mogućnost namenske izrade, a mi ćemo izraditi proizvode prema opisu i dimenzijama baš kao što ste zamislili.